Jumaat, 2 April 2010

Pabila boss tiada...

Pabila boss xda..apa pula aktiviti korang...heheh
ini aku blogging sebab boss aku xda...lalalala..dia lagi onleave..

apa lagi kami2 smua...kaduk naik junjung la..hehe
kawan yang sebelah aku ne siap main game kat facebook..

pastu dia kata nak balik awal..hadoii xsabar dia kata dia...

aku pun dah settle kerja aku awal pagi tadi..hehe so lepas je solat jumaat, dah xda keja dah.

so pasni balik xtau nak buat apa..humm kemas rumah la kot. lipat2 baju yg dah menggunung tu.

mop lantai sket...tukar cadar katil...hummm..

Tapi yang penting, cinta yang aku kejar terlepas n tak dapat...uhuk uhuk uhuk...

4 ulasan:

Fauzan berkata...

Posting blog ko sekarang mcm terpaksa sahaja bash. tak semangat sekali ko menulis. mungkin karna sibuk kerja, n facebook. :D

Shafiq Laiho berkata...

adus, kasiha abang model yun nam terlepas awek. tak apa, cari lain.. ;)

Mak Su berkata...

curi tulang :D

hah? kejar tak dapat?

F A R Y N berkata...

bila bos takde...aku akan memekak2 tanpa sempadan...ahahhaaa

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...