Rabu, 2 Julai 2008

Silam ..sangat silam!!

Sambil2 aku mengemas album lama
tau2...terjumpa foto ini...
wahahahha
aku tak mau komen banyak..


Ini kisahnya
mamat ini, dia dengan poyonya menghadiri
suatu majlis makan malam di matrikulasinya.

Perancangan difikirannya ketika itu..
lepas acara makan, mau balik bilik, study n tidur...
tanpa disangka ketika acara kemuncak
untuk mengumumkan
Man of the Night n Ladies of the Night..
namanya dipanggil..
dia dengan perasaan terkejut badak alias beruk
terpingga-pingga untuk beberapa saat..
dan dia di crownkan
Man of the Night
wahhahaha..poyo..

Gadis disisinya itu hanyalah gambar hiasan.
heheheh
macam-macam gosip menimpa mereka..
padahal mereka hanyalah kawan..
uhuk uhuk...

Pemberitahuan: Mamat itu hanya menumpang camera sahaja, dan foto ini diambil pada tahun 2000 dan tidak akan kaitan pada waktu sekarang..

bigfoot: harapan.. tiada siapa yang terasa lain macam heheh,.jangan marah..

44 ulasan:

Lily.Lulu. berkata...

glemer siot !!
macam raja sehari pulak aku tgk
ingatkan ko kawen
hehehe
:P

online free lottery berkata...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

axim berkata...

raja sehari...glemer siyoott..!!

GadisHijau berkata...

eh ko menang ek mlm tu?tiada dlm memori ku pulak..luper luper..huhu tu bukan Ery scandalous ko ker? err..adik manis ko tak hangat ati aka sporting kan..hehe oopsss sorry..
apepun aku bangga dak kelas aku menggondol gelaran putera malam(prince of the night)..bagos bagos walaupun sedikit poyo(aku ulang je balik statement ko okay..)
hehe

nadia yuna berkata...

uhuk uhuk uhuk
glamer sungguh!
=p

** haip, tadop org kekecilan di hati ke? =p **

Honeylemon berkata...

ibaratnya malam tu engko la yg pnya erk.... glamer u....

kenangan seumur idup tue....hehehe....

Razies berkata...

fhewwiitt...mcm hang jebat aku nengok ..hang ke tu?..tak brapa clear lah..hehehe..tapi kalu hang lah..cocok sungguh..mcm pinang di belah ratus puluh ribu..hahaha...

BasH berkata...

LilyLulu,
wahahah glamer la sgt..mana la pulaknya aku kawin...tetiba je pakai sedondon malam tu.


Axim,
hikhik, xda glamernya weii

BasH berkata...

GadisHijau,
wahahahah, weii jijah xkan la ko tak ingat...sapa lagi yang nak menang kalu bukan aku kan..wahahah poyo gila... ery hanya kawan...korg la buat heboh skandal bagai..sian aku...wahahahah..


NadiaYuna,
hehehe xda pun...besa2 ja awak..uhuk uhuk...xda kecilnya dia sporting je tu..kan kan..kisah silam..hehe

BasH berkata...

Honeylemon,
heheh lebih kurang mcm tu la rasanya..malam itu aku yang punya..aisehhh...


Razy,
wahahahampeh...rasanya aku kot.heheh
mmg la kabur...mana bleh kasi clear maa..hehehe...amboiii sampai nak belah ratus2...hanya kawan tu..

ita.itu berkata...

wah hensem ko..kelas mcm anak raja aku ngk..hahah

BasH berkata...

ItaItu,
weheheh tq tq (blushing dah neh)...mcm anak raja ek...raja apa? raja kaporr hehehe....

KAKTINY berkata...

poyo ker ke mamat tu bash?.. dari segi posing gambar sebelah awek tu namapak cam poyo jer org yang bash tempek gambar dia tuh?.. poyo ker dia?.. hihihihikhikhik..

heheheh... sapa tak bangga tetiba glamer utk satu malam kan kan kan.. tapi cerita tu mesti berlarutan beribu-ribu malam kan.. heheheh

Kristina Dian Safitry berkata...

cakep cakep tuh gambarnya..btw, gosip tuh khan hal yg biasa.nyante aza lagi..

fuzen hasin berkata...

ecehhhh...femess...

incik2 mauu tanda tgn...
amik gmbr skettt...=p

nindya berkata...

Digosipin berarti diperhatiin.. seneng kan dapat perhatian hehehe..

BasH berkata...

KakTiny,
wahhaha ntah la kak...rasa mcm poyo je...tetiba nama naik kan..heheh
a'a betul2 mmg berlarutan sampai bermalam2...


Dian,
Tq dian...aku lagi blushing neh..heheh...bener2 gosip itu pekara biasa..hehe

Nikli berkata...

saham naik mencanak laa camneh..
:D

BasH berkata...

Fau,
mau tandatgn yer....bleh2...nak sain kat mana? hehehhe


Nindya,
hehhehe ga la nindya sampei di perhatiin...gw ni biasa2 aja deh...alachhhh..

BasH berkata...

Nikli,
wahahahaha saham mencanak2 la sgt..dak kot aku rasa..

Mike.... berkata...

waahh..itu hanya kawan ato kawan bro..ihiii...

Gudang Kambing berkata...

lha kalau beneran kan gak apa to...... mending sperti itu dulu daripada udah ngebet.. eh malan bertepuk sebelah tangan....

Shila berkata...

Setiap gambar pasti ada kenangan...

GadisHijau berkata...

ala biase la..gosip kan keja kami :) naseb baik kami tak gosip ko ngan cho'mat baru padan muka ko..muahaha

Razies berkata...

hahaha..sejibik mcm hang jebat lah..hahaha...takde ke gambo hang buke langkah silat??..mau tengok lah..hahahaha...

'j u z z' u n m e berkata...

iyer ke gosip??
ke bermula dgn gosip pastu terus on?
ekekeke~~

thafiexq berkata...

artis!!!! artis! muahaha

[ Eclipse ] berkata...

mak ai' siap pakai tekolok agy.
tema warisan tradisi melayu ke?
:S

BasH berkata...

Mike,
kawan gw tu mike...heheh


GK,
kawan aja bro...ga lebih pada tu...tumpang camera aja..

BasH berkata...

Shila,
betul tu, ini kenangan masa di matrik dapat title.heheh


GadisHijau,
itu la keja korang kan..gosip2,,,,wahahah harus ke nak gosip aku ngn chomat..heheh

BasH berkata...

Razy,
wahahah hang besa tgk ka hang jebat mcm mana? aku xbesa tgk ooo...hehehe


Zarith,
mmg gosip pun, itu peristiwa lapan tahun yang lalu heheh lama dah tu..

~ mizzAmy ~ berkata...

~ memang ada rupa hang jebat la bash. hehehehe... tapi tak per la, berbaloi aper pakai cam hang jebat pun. dpt title Man of the night tuh.. ~

BasH berkata...

Thafiq,
wahahahaampeh...mana ada laa...


Elips,
hikhik..bukan la...kalu tidak pakai songkok je...tapi kena pakai tengkolok crown tu lak..

BasH berkata...

MizAmy,
wahahaha mana ada la, a'a berbaloi la sangat..orang lain pun pakai macam bash pakai gak...hehe

Malim berkata...

tu macam u jer? :P

imz berkata...

wah...ni nt adala org menjeles ni..!!

imz berkata...

patutnya gambar iyra kt tepi tu....kenapa x masukkan gambar iyra..tersinggung hati plak nt tgk gambar org lain yg di poskan....

BasH berkata...

Malim,
hehehe betul la tu..


Imz,
hehe xda apa pun nak dijeleskan dengan hanya sekeping gambar... tumpuan harus tidak diberikan kepada individu yang disisinya itu...hehe

*SiRibenMerah berkata...

owhh..
ada yg membekap I disini.. hiksss...
x pe la akak.. time tuh dia jadi hero.. kne la ade heroin dlm gambo kann??

BasH berkata...

MisRiben,
wahahahhah..pandainyeeeeee..
itu la tu, ada lak org bekkup dia kan..alololo...

eedany berkata...

hahaha... malam pengantin ke tu?

tak lama lagi mesti yg real punya kan,kan?

;p

BasH berkata...

Eedany,
erk bukan la..tak pernah2 ada malam pengatin neh..itu majlis makan malam la...aiyakkk

nads berkata...

kan dah majuk....
hehehe...
baik g pujuk...

BasH berkata...

Nads,
hehehe mana ada dia majuk la...dia steady jer...stay cool....hehehe..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...