Selasa, 25 Mei 2010

Kerja aku

di office mmg aku 'kadang-kadang' sibuk...layan projek aku yang dah masuk tahun ke-2..
projek aku dengan MediaPrima..hebat kan?!..wakaka.

1 projek dengan Creative Design Department(CSD), 1 lagi dengan Engineering Department..
orang tengah dorang sudah tentu la dari MIS(Department IT).

penat aku layan permintaan dorang..nak tukar itu nak tukar ini...
kasi canggih sket itu canggih ini.. aku stress...hahahaha..

sebab sistem dah jadi terlalu canggih, sampai aku pun lupa mcm mana sistem tu berfungsi.
kena pikir kejap.

Semua celah Sri Pentas dah aku masuk...tudiaa ..bukan nak kata la..tapi itula hakikat...hahahha...

pak2 n kakak2 guard smua dah malas kasi keta aku parking kawasan dalam...discriminasi betul..

tgk la nanti aku tukar keta pakai mercedes ke, bmw ke, mini cooper ke, aku angkat tgn je masuk..
wkwkwk.

ada skali tu aku parking keta aku,sebelah keta ferrari..then masa mau balik tu aku tunggu kejap dalam keta
nak tgk keta sapa tu...skali Norman KRU daa..pergh byk duit ko ya.

kadang sakit hati gak layan kerenah dorg ne..tp nak buat mcm mana...org kata customer always right..
sapa la yg buat quote tu..kepala hotak dia..lalalala..

penah la jugak kasi training utk orang MediaPrima mcm mana nak pakai sistem yang canggih ne..
dari personaliti tv sampai la makeup artis sampai yang tukang angkat lampu...
kalo yang lembab tu mmg agak la..kalo yg pandai IT tu mmg laju a.skali main facebook bukan dgr aku kasi training.
yang best waktu training geng-geng makeup artis..
nak pecah perut aku kasi training dorg..hahaha..takda la aku stress...

yang penting satu MediaPrima aku dah jalan..aku buat road tour aku sndiri...kahkahkah..

-the end-

2 ulasan:

F A R Y N berkata...

jumpa awek cun tak?

@reltzsensei berkata...

wa..sonoknyer..xpenah masuk agi media prima ni..ngee...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...