Isnin, 31 Mei 2010

Semuanya bicara soal itu...

kadang-kadang aku tidak ambil pusing soal yang dibincangkan.,
tapi waktu sekarang ini semua bicara soal itu,
perkara yang sama berulang-ulang..soal itu itu dan itu.,
aku ne takda power untuk berhentikan, sampai khutbah jumaat pun bicara soal itu,
rakan-rakan di office juga bicara soal yang sama,
rakan-rakan d YM juga, teman-teman d facebook juga soal yang sama..
kenapa topik ini menjadi perkara yang hangat waktu sekarang ini...
sangat menduga akal....

Bila waktunya anda akan berkahwin? ,,,,kan ku tunggu bidadari yang ku dambakan...wkwkwk..

5 ulasan:

Fauzan berkata...

Kahwin lah ko bash. sudah sangat tua ko ini. ahahaha!

Nani # berkata...

ko kire yg org tanye ko je..yg ko tanye kat org tu apa kau fikir bukan satu tekanan jiwa ke? kekeke

Mak Su berkata...

take care :)

*SiRibenMerah berkata...

jom cepat2 kawen!
duk tg apa lama2.. hehehehe...

F A R Y N berkata...

kawen la kawen..hahaaha

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...