Isnin, 26 Mei 2008

Aku lagi sibuk neh..Maaf ya..

maaf ya..aku blum sempat mau update blog haku,
lagian sibuk dengan kerja di office
plus
connection dirumah buat hal..



insyaallah dalam masa terdekat aku
akan update blog aku ya..

Before that wanna share with
all ma frens out there..
"Here In My Home"

WE ARE THE RAKYAT LAH..WHO YOU?



Singing by Malaysian Celebrities
United with love..no more anti-racism
World Peace!!..

bigfoot: Makan Ramly burger smlm, 2 biji..kenyang seh.. pastu dlm peti sejuk ada kek coklat indulgance yang 4kg punya..sapa yang mau abiskan tu??...aku jugak..

25 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

hikhikhik...
saje je tuh nk mention ade choc indulgence dlm peti ais..
x pe2.. simpan utk saya yek kalo x mampu nk abeskan..hikkkkssss=P

wahaha.. incik ensem taruk pic saje nk bg merindu neh =P

BasH berkata...

MisRiben,
wahaha..kan.. nanti nak letak entry apa yg ada dlm "peti ais saya"..

insyaallah kita akan abiskan juak..membazir nanti..hehe

*SiRibenMerah berkata...

tgk tuh..
kedekut...
kalo nak abeskan sorg2 tayah citer la kt sini...

haishhhhhh =P

viruspadu berkata...

best giler video clip nih

bape kasi saya ulang tayang :D

hiks ;p

BasH berkata...

misRiben,
wahahahaha mana ada kedekut lor..sapa yg datang umah mmg dijamunya...sbb tetamu jarang datang umah waktu week days...kan kan...nak ek...nanti kita mkn sama2 yer.. kita wat 3tingkat punya..hikhik

BasH berkata...

VP,
kan kak kan,,best videoklip nie..sy pun td dok ulang2 dengar kat opis nie...1 opis actually dok pasang...hikhik...

Rezki berkata...

Mau mau.lg laper nih.xixixi

azlanlin berkata...

Gelapnya dunia kerana kita yg menggelapkannya... maka cubalah Warna-warnikan kehidupan kita... xgitu bash? wakakka...

Aleeya berkata...

ooo bizik, biasalah kan kejap bizi kejap goyang kaki kejap goyang pala ...gitula dunia yg sementara ini..

BasH berkata...

Rezki,
mau ya..dtg sini khi, lagian aku blanja makannya..


Azlanlin,
cikgu,trima kasih jenguk cni balik.. sy amat bersetuju dengan statement2 itu cikgu..hikhik

BasH berkata...

Aleeya,
hahaha auk banar..time bz tu mmg bz..time bergoyang tu mmg bergoyang..marilah bergoyang...

EpaL c0keLaT berkata...

Hoh! kek coklat indulgence =P~

Gler feveret aku tuh...sile anta plis!

EpaL c0keLaT berkata...

Eh...lupe nk ckp...lagu tuh mmg besh ar...hehe :D

ita.itu berkata...

ok...akan ku tunggu..hehe

axim berkata...

aku pun busy lately ngan kejer...bosan arr kadang-kadang kerja nih..

*SiRibenMerah berkata...

3 tingkat yek?? hurmm.... lain mcm je bunyi nya.. perli ke ada maksud tersirat tuh?? ahaks =P

~ mizzAmy ~ berkata...

~ video clip version malaysian celebrities nie sgt menariks...

btw, kalo tak nak cake tuh leh la pass by kat sini ekh. :P ~

IdaShah berkata...

kuat gak ko makan ekk..

fiza berkata...

salam bash...sedapnyer kek tu. last week g makan ngan kawan aku, tp aku mkn kek len, membe yg makan, aku tumpang gak, bestnya.. jeles nih....

BasH berkata...

EpalCokelat,
Kan kan,, indulgence mmg kegemaran ramai..
lagu tu mmg best kan..aku dok putar dgr je..


ItaItu,
Tunggu kejap yer..

BasH berkata...

Axim,
biasa kan bz2 neh...nama pun kerja, mmg xleh lari..aku pun kena wat xtiviti yang pelik2 kat opis bg ilang buhsan..hikhik


MisRiben,
maksud tersirat ek? mcm mana tu...hikhik...

BasH berkata...

Mizzamy,
betul2 VC tu sgt2 menarik...sbb tu nak kongsi ngn semua org.. kek tu... xpa insyaallah dpt dihabiskan...hikhik


IdaShah,
wahahah xda la kuat makan mana pun...besa2 jer.

BasH berkata...

fiza,
tulakan...better makan kek yang berlainan bleh rasa byk...kan kan...

eedany berkata...

ya ampun... sama kita ni dua2 sibuk.

hensemnya ko walaupun menapuk mulut mu itew! (matilah ku dicakar awek mu karang...)

menapuk : menyembunyikan

:)

BasH berkata...

Eedany,
yeah sama2 kita sibuk,
wahahah mana ada hensem,
besa2 aja baa.

huhuh paham juak aku menapuk tu..hikhik..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...