Sabtu, 31 Mei 2008

Homemade cooking - zaman bujang.

Sorry friends..
entry ini agak lewat sedikit..
ini adalah event aku malam hujung mggu lepas..
ya minggu lepas..
Kami meraikan
Birthday one of my friend in advance
..
tp sayangnya besday boy boleh plak
tidak hadir untuk eventnya itu..
apa la..
ini adalah HOMEMADE COOKING
tukang masaknya adalah lelaki...
harap maklum..
Menunya MEE BANDUNG dan BIHUN SUP


Ingredients yang akan diletak di atas Mee n Bihun


Mee dan juga kuahnya...sup dan juga kuah mee bandung..syiokk!!!


Aku makan MEE BANDUNG..3x tambah..
wahahha..


Ini adalah kawan-kawan yang hadir...ada yang datang lewat..
tanpa kehadiran besday boy..kami makan dengan rakusnya..
wahahah...
besday boy called..dia kata..
"korang makan la dulu.."
Aiyakk..

bigfoot: Senyuman itu suatu sedekah...sbb tu aku suka senyum ama org..
kadang2 sampai ketawa..itu aku hairan...hikhik

8 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

asyik makan je kannn...
huhuhuhu..
penat lak tgk makanan byk2 neh.. muahahaha =P

*senyum je sbb sweet*
tapi jgn lebey2 ar.. hukss =P

~ mizzAmy ~ berkata...

~ lor, cemana leh sambut birthday tapi empunya diri tak hadir. hahaha... ~

EpaL c0keLaT berkata...

Pndai si lelaki masak mee bandung ye ;;) aku siyes tak pndai masak mee bandung :">

imz berkata...

sedapnya...lapar perut den nih..!!

BasH berkata...

MisRiben,
yeah..hantu makan kan..so kena la makan, makan utk hidup...


Mizzamy,
wahahaha..pelik tapi benar...nak wat mcm mana.besday boy ada emergency lak..haihh..

BasH berkata...

EpalCokelat,
yeah..kitaorg neh mmg minat memasak...sbb majoriti smua njoy dgn hobby yang sama..sbb tu chamceng sampai skrg..


Imz,
lapar..makan...hehehe

Lily.Lulu. berkata...

laaaaaaaa .. boleh plak mcm tuh ??
hahahaha .. sabau jek laa

BasH berkata...

LilyLulu,
zaman skrg mcm2 boleh..hehe... nothin is impossible..kan kan..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...